Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@19:39:54 GMT

تبریک استاندار قم به سربازان گمنام امام زمان(عج)

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۰۷۶۸

تبریک استاندار قم به سربازان گمنام امام زمان(عج)

ایسنا/قم استاندار قم با صدور پیامی نیمه شعبان المعظم و روزسربازان گمنام امام زمان (عج) را تبریک گفت

به گزارش ایسنا، متن پیام استاندار قم بدین شرح است :

«بسمه تعالی»
در آستانه ولادتی دیگر، عطر خوش گل نرگس در هر کوی و برزنی پیچیده و  مشام منتظران را  متبرک و معطر ساخته است. بسیار مشتاق بودیم که جشن های نیمه شعبان امسال با شور و هیجان همیشگی و با حضور انبوه عاشقان و ارادتمندان به امام عصر(عج) در مسجد مقدس جمکران و حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شود اما علیرغم میل باطنی و  به دلیل بیم و نگرانی از  احتمال شیوع ویروس کرونا همچنین در راستای تأمین و حفظ سلامت زائران عزیز به عنوان یکی از اولویت های مهم، مجبور به اعمال محدودیت هایی در پذیرش زائر و ورود به شهر مقدس قم در این ایام شدیم که امیدواریم این تصمیم مرضی رضای حق قرار بگیرد و ان شاء الله در سایه سار عنایت الهی و با ریشه کنی این ویروس منحوس در سال های بعد، مجدداً توفیق و افتخار میزبانی از این اجتماع باشکوه معنوی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  فرخنده روز نیمه شعبان به نام روز سربازان گمنام امام زمان(عج) نامگذاری شده است. عنوانی که بسیار زیبا و برازنده و افتخاری والا برای کارکنان فداکار و خدوم مجموعه وزارت اطلاعات محسوب می شود.  مجاهدانی که در عین گمنامی اما بی ریا و با صلابت و به عنوان چشمان تیزبین نظام، در راه تأمین امنیت و اقتدار کشور مجاهدت و جانفشانی می کنند و کارنامه این مجموعه مقتدر طی سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در مأموریت ها و عرصه های مختلف کاری به ویژه در عرصه پیشگیری، کشف و خنثی سازی تهدیدات و توطئه های دشمنان  و مبارزه هوشمندانه با مفاسد اقتصادی، کارنامه ای درخشان و مایه مباهات است و بدون شک مردم قدرشناس ایران اسلامی همواره پشتیبان و قدردان تلاش ها و خدمات ارزشمند سربازان گمنام امام زمان(عج) هستند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر عرصه امنیت و قدردانی از زحمات شبانه روزی و طاقت فرسای حافظان امنیت، فرارسیدن سالروز میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، عدل گستر گیتی، حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و روز سربازان گمنام امام زمان(عج) و هفته وزارت اطلاعات را به مردم شریف استان و تلاش گران عرصه امنیت و آرامش  تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند منان تعجیل در فرج آن حضرت و عزت و سربلندی بیش از پیش ایران اسلامی را مسألت دارم.
بهرام سرمست

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سربازان گمنام امام زمان منطقه قم سربازان گمنام امام زمان عج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در سال 1992، اولین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. در ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

اولین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» اولین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

اولین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

اولین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

در سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین+ تصاویر
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم