Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات در آستانه فرارسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت باسعادت امام زمان(عج) و هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) پیامی صادر کرد.

در متن پیام وزیر اطلاعات آمده است:

فرارسیدن عید بزرگ نیمه شعبان، سالروز ولادت امیدآفرین و نجات بخش آخرین نور امامت و ولایت، حضرت حجه ابن الحسن العسکری، مهدی موعود (ارواحنا لمقدمه الفداه )در ماه پر برکت رسول مکرم اسلام، حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی( صل الله علیه و آله و سلم )و هفته بزرگداشت سربازان گمنام را به محضر مبارک مقام معظم رهبری( مدظله العالی )، ملت بزرگ ایران و جمیع منتظران سراسر پهنه ی گیتی تهنیت گفته و به ارواح مطهر شهدا و روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (رضوان الله تعال علیه ) که مدال پر افتخار گمنامی را بر سینه ی ستبر سربازان گمنام آقا امام زمان (عجل الله تعال فرجه الشریف ) آویختند، درود می فرستیم و به محضر مبارک رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای( مدظله العالی ) که سربازان گمنام را مصداق مومنین در آیه مبارکه ی قرآن کریم دانستند، عرض سلام و ادب و احترام داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی ایام با شکوه بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعال فرجه الشریف )را پاس می داریم که سردمداران آمریکای جنایتکار از سر استیصال و سردرگمی حاصل از شکست های پی درپی که با همت بلند مجاهد مردان این دیار به ثمر نشسته است، متوسل به رفتارها و اعمال نابخردانه گردیده و این تحرکات، افول ابرقدرتی رو به زوال آنها را آشکارتر می سازد.

امروز سربازان عرصه ی گمنامی در پایگاه عظیم مبارزه و جهاد، توانمندتر از پیش با ایمان و اراده ی استوار و چشمانی تیزبین، لحظه ای از رصد تحرکات موذیانه و مزورانه ی دشمنان غفلت ننموده و همچنان نویدهای خوشی را برای شما ملت ولایتمدار و انقلابی رقم خواهند زد. فرزندان ملت غیور ایران در پایگاه عظیم مبارزه و جهاد تا پای جان از ارزش های انقلاب اسلامی و امنیت ملت شریف ایران دفاع نموده و همواره خادم شما ملت شریف و پاسدار راه شهدای عزیز خواهند بود.

سیّد محمود علوی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت اطلاعات ائمه اطهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۲۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در سال 1992، اولین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. در ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

اولین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» اولین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

اولین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

اولین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

در سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • پیام تبریک مدیرعامل گروه بهمن به مناسبت روز کارگر
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • پیام تبریک ناصر الخلیفی به مناسبت دوازدهمین قهرمانی پاری سن ژرمن در لیگ فرانسه
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال
  • پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا
  • پیام تبریک دکتر رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا
  • پیام تبریک وزیر ورزش پس از قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران