Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-30@12:18:27 GMT

پیام تبریک شورای نگهبان به مناسبت نیمه شعبان

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۰۴۷۰

پیام تبریک شورای نگهبان به مناسبت نیمه شعبان

رکنا: روابط عمومی شورای نگهبان در پیامی سالروز میلاد پربرکت حضرت بقیه الله الاعظم(عج) را به آحاد ملت به خصوص سربازان گمنان امام زمان(عج) تبریک گفت.

به گزارش گروه سیاسی رکنا، متن پیام روابط عمومی شورای نگهبان در سالروز میلاد پربرکت حضرت بقیه الله الاعظم(عج) به شرح ذیل است:

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ

وَ لَقَدْ کَتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصَّالِحُونَ
سوره انبیاء، آیه 105
سلام بر آرمان پیوسته‌ی بشر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلام بر همو که زمین و زمان و کون و مکان به طُفیل وجود اوست. سلام بر ذخیره‌ی الهی. سلام بر تجلی نور حق و حقیقت و شمیم دل‌انگیز عدل و عدالت. سلام بر برپادارنده‌ی بی‌بدیل دین محمّد(ص) و سلام بر تنها راه.
در این روزگار وانفسای کثرت ظلم و فساد و جهل و تاریکی و بیداد زورگویان و مستکبرین قلدرمَآب عالم به سرکردگی آمریکای جهانخوار که با افتخار تمام، کشتار بی‌پناهانِ مظلوم عالم را دفاع از حقوق دروغین بشر می‌نامند، تنها روزنه‌ی روشن و امید بخش همه‌ی امیدداران، وجود مقدس حضرت ولی‌الله الاعظم مهدی صاحب‌الزمان(عج) و انقلاب بزرگ اوست.
مقارن با چهلمین سال شاهکار سترگ مردم پاک سرشت ایران زمین که با رهنمود و راهبری‌های حسین زمان، خمینی کبیر(ره) و با عنایات حق‌تعالی بدان جامه‌ی عمل پوشانده شد، همراهان و وارثانش، نیک آگاهند در زمانه‌ای که شیطان Evil و شیطانیان معاصر همواره در اندیشه‌ی تهیه و تدارک نقشه‌ها و دسیسه‌های سلسله‌‌گون برای خاموشی این آفتاب عالم‌تاب بوده، نظر محبت و نیک آن دردانه‌ی عالم، هماره بر این انقلاب جاری و ساری بوده و مجاهدات شبانه‌روز سربازان گمنام و بی‌ادعایش عبور این سفینه‌ی نجات را از میان امواج سهمگین حوادثِ خرد و شکننده، هموار کرده است.
این نهاد با تبریک فرا رسیدن میلاد یگانه منجی عالم بشریت به همه منتظران به ویژه سربازان جان برکف و گمنام امام زمان(عج)، امید آن است و همگان منتظریم در عصری که خلف صالحش، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، داهیانه سکّان کشتی انقلاب‌ اسلامی را در دست داشته و خرمندانه به سوی آرمان پیوسته‌ی بشر می‌راند، کرم نموده و از پرده‌ی نهان فرود آید که این خانه، خانه‌ی اوست و با ظهور دل آرام و چشم نوازش، مُهر خِتامی بر غلبه‌ی ظلم و جهل و تاریکی بزند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران سیاسی شیطان Evil امام زمان روابط عمومی شورای نگهبان تبریک نیمه شعبان عکس فیلم دختر قتل عجیب همسر تجاوز به دختر آزار و اذیت پرونده من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۰۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در سال 1992، اولین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. در ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

اولین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» اولین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

اولین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

اولین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

در سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • پیام تبریک مدیرعامل گروه بهمن به مناسبت روز کارگر
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • پیام تبریک ناصر الخلیفی به مناسبت دوازدهمین قهرمانی پاری سن ژرمن در لیگ فرانسه
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال
  • پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا
  • پیام تبریک دکتر رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری